http://pinjamanperibadi2u.com.my

Pinjaman Peribadi | Personal Loan

Pinjaman Peribadi Koperasi KKMB

Pinjaman Peribadi Koperasi KKMB- Pembiayaan Kerajaan & Berkanun

Peninsular Malaysia, Sabah and Sarawak Kuala Lumpur Malaysia

Tel/Whatsapp: 0192983056

Email: hashimbank@gmail.com

Web:

9/10
36
500 user

Pinjaman Peribadi Koperasi Konsumer Malaysia Berhad (KKMB) Personal Loan

Pinjaman Peribadi Koperasi kkmb

Pinjaman Peribadi Koperasi Konsumer (KKMB)- Terbaik | 019-2983056. Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi / personal loan KKMB, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056. Koperasi Konsumer Malaysia Berhad (KKMB) adalah sebuah koperasi yang menawarkan pembiayaan dengan kadar interest yang menarik. Terbuka kepada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dan polis sahaja.

Loan Julai 2017: Pinjaman Peribadi Koperasi Konsumer Malaysia (KKMB). Intransit MBSB boleh lepas: Betul ke boleh lepas ini? Ya jika intransit MBSB anda akan dipotong selepas 6 bulan dari tarikh buat loan. Anda akan dapat full loan tanpa perlu tolak mbsb intransit dalam booking angkasa.

Koperasi yang lain seperti Kobeta dan YIR dan YYP akan tolak walaupun intransit akan potong lama lagi selepas 6 bulan. Walaubagaimapun, loan public islamic bank (pb) tidak akan tolak amount intransit mbsb tetapi kalau kurang dari 6 bulan akan ditolak.

Buletin Loan Februari 2016: Koperasi Konsumer Malaysia (KKMB)

23 Februari 2016: Proses Cepat:Mulakan langkah tahun 2016 ini dengan pembiayaan peribadi terbaik dari KKMB.

Kriteria Pinjaman Peribadi Koperasi KKMB

Tiada yuran dikenakan sepanjang tempoh pembiayaan peribadi. Interest 8% bagi pemohon di semenanjung dan 8.5% untuk Sabah dan Sarawak.Payout nett 70%.

Mesti mempunyai buku Bank Rakyat untuk tujuan bank-in duit masuk ke dalam akaun pemohon. Kena buka akaun jika tiada. Opsyen bersara sehingga 57 tahun. CTOS tidak boleh lebih 25k. Pengesahan borang BPA (angkasa).

Pembiayaan Peribadi Koop Konsumer 5.99%

Berikut syarat-syarat dan kelayakan bagi memohon pinjaman peribadi Koperasi Konsumer.

Syarat-syarat Pinjaman

Pinjaman maximum sehingga RM150,000. Proses kelulusan 4-5 minggu bergantung kepada bhg processing. Tempoh bayaran balik sehingga 10 tahun (tiada 20 tahun lagi).

Blacklist layak selagi hutang tidak melebihi RM30,000 (perlu mohon penyata baki terkini sekiranya dalam rekod CTOS tidak dinyatakan jumlah amaun. Kadar keuntungan adalah untuk 10 tahun dari 5.99% setahun. Gaji Minima RM1,500 dan berkhidmat 6 bulan ke atas layak.

Status Kerja mestilah berjawatan tetap. Kontrak, jawatan sementara, kontrak berterusan sehingga pencen, bayaran gaji melalui baucer bayaran tidak layak sama sekali memohon.

Untuk kakitangan kerajaan persekutuan sahaja (AG). State government, pihak berkuasa kerajaan tempatan (PBT), universiti dan lain-lain tidak layak.

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, koperasi konsumer, kkmb, bank rakyat, bank islam, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, pembiayaan peribadi, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%