Pengenalan Pinjaman Peribadi Koperasi Kemas - Personal Loan Koperasi

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi personal loan Koperasi Kemas, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056.

Berhubung terus dengan pihak kami melalui whatsapp

direct link whatsapp

 

pinjaman peribadi kemas

Promosi pembiayaan peribadi Koperasi Kemas. Ini juga adalah berita baik bagi pemohon yang mempunyai rekod Bankrap boleh memohon (bagi yang bankrap pinjaman 5 tahun maksimum 10ribu sahaja. Harap maklum bahawa Koperasi Kemas tiada promosi terkini dan ditutup permohonan baru buat masa ini.

Terbuka kepada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dan polis sahaja.

Pinjaman Peribadi Koperasi Kemas 5.2% (ditutup)

Personal loan Koperasi Kemas dengan interest rate 5.2% berdasarkan kepada syarat-syarat berikut:-

  1. Interest rendah:Iaitu 5.2% setahun.
  2. Tiada yuran koperasi.
  3. Payout 60%.
  4. Tempoh pembiayaan sehingga 20 tahun.
  5. Amaun pembiayaan sehingga RM100 ribu (overlap tak dibenarkan).
  6. Pembiayaan peribadi tanpa penjamin.
  7. Mudah dan cepat: Tempoh pemprosesan dalam masa tujuh (7) hari bekerja dapat duit.
  8. Amaun blacklist mestilah tidak melebihi RM25,000.
  9. Pemohon yang mempunyai rekod Bankrap layak memohon.
  10. Kini kakitangan Kerajaan Negeri, Universiti Awam dan Badan Berkanun serta Majlis-majlis yang mempunyai pinjaman perumahan dalam slipgaji adalah dipelawa untuk membuat pinjaman peribadi.

Pemohon boleh menyemak status bankrapsi di Jabatan Insolvensi Malaysia dan semakan certificate boleh dipos ke alamat kediaman pemohon.

Pemohon juga boleh menyemak status komitmen dan blacklist di website ctos.com.my. Anda boleh mendaftar dan boleh mendapatkan laporan kewangan dari ctos

Selain itu pemohon boleh menyemak rekod dengan syarikat Ramci kredit report. Semak dulu sebelum mohon bagi mengelakkan kedukaan kerana permohonan ditolak oleh bank, koperasi atau insitusi kewangan

Sistem OCCIS dan Spika juga boleh membantu anda untuk mendapatkan gambaran menyeluruh mengenai status loan anda yang lama tertunggak. Kami berharap info yang diberikan ini dapat memberi kesedaran kepada pengguna untuk lebih memikirkan mengenai komitmen dan masalah pembayaran hutang dapat diselesaikan.

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Send payslip terkini dan komunikasi secara terus dengan kemudahan direct link whatsapp seperti di atas dengan tidak perlu save nombor telefon 019-2983056, FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Payslip government iaitu epenyatagaji & laporan anm

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, husm, hospital universiti sains malaysia, bank rakyat, bank islam, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, pembiayaan peribadi, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100% Payslip government iaitu epenyatagaji & laporan anm