Personal Financing Loan for Universiti Teknologi Malaysia (UTM) staff / Pinjaman Peribadi untuk kakitangan UTM

English Version | Bahasa Melayu

Universiti Teknologi Malaysia (also known as University of Technology, Malaysia or UTM) is the oldest public engineering and technological university in Malaysia. The university specialises in technical studies, with separate faculties for the engineering divisions such as Civil, Mechanical, Electrical, Chemical and Biomedical engineering. It also has faculties for Education, Pure Sciences, Management, and Human Resources Development. It is the country's major source of graduate engineers and similar professionals.

With over 20,000 students on campus, more than 25% of them are postgraduates. Since the 1990s, the number of foreign students, particularly from neighbouring Asian countries, the Middle East, and Africa, has been increasing, especially in postgraduate programs. UTM graduates have gone on to many academic and professional institutions across the world.

Universiti Teknologi Malaysia is located in Kuala Lumpur, the capital city of Malaysia, and Johor Bahru, the southern city in Iskandar Malaysia, in the south of Peninsular Malaysia.

Kadar Istimewa: Pinjaman peribadi untuk pensyarah dan pekerja di Universiti Teknologi Malaysia (UTM)

Berikut disenaraikan beberapa koperasi dan bank yang boleh dimohon. Senarai ini dikemaskini pada hari dimana artikel ini ditulis dan akan ada perubahan pada masa akan datang. Jika senarai di bawah ini sudah terlalu lama, maka anda dinasihatkan untuk menghubungi kami untuk semakan kelayakan dan seterusnya pihak kami akan memberitahu apa pakej pembiayaan peribadi koperasi yang terbaik buat masa ini. Bagi permohonan melalui bank, atas sebab semakan CCRIS/ CTOS yang semakin ketat maka kami tidak dapat menyediakan perkhidmatan permohonan bank. Kami akan memaklumkan pada masa akan datang sekiranya terdapat perubahan. Untuk lebih mendalami pakej koperasi yang ada pada masa kini, anda bolehlah ke laman utama website ini. Disitu pihak kami semestinya akan kemaskini supaya maklumat terkini dan terbaharu dapat diberikan kepada anda.

Berikut senarai koperasi seperti yang disebutkan:-

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Tags: pinjaman peribadi, personal loan, koperasi, pinjaman peribadi koperasi, personal financing, universiti teknologi malaysia, mara, utm, pinjaman peribadi bank, bank personal loan, kowamas, yayasan perlis, rce yayasan, kobeta, ukhwah, bank rakyat, bank islam, epayslip, citibank

 

 

php hit counter