Permohonan On-line (atas talian) Pinjaman Peribadi

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi penjawat Perkeso, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056. Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji, FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com sekarang juga untuk pengiraan kelayakan pinjaman peribadi anda.

Bagi kakitangan yang bekerja di sektor swasta, pesara, tentera, peniaga dan sebagainya, sila ke http://pinjamanperibadi.tv.

Untuk memudahkan pengiraan had kelayakan loan anda, sila hantar payslip anda dengan mengakses melalui portal e-penyata gaji & laporan anm sekarang. Anda akan dilayan secara private and confidental.

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp payslip terkini: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, koperasi, koperasi loan, online application, apply online, permohonan atas talian, bank rakyat, bank islam, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, pembiayaan peribadi, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%

 

php hit counter