Personal Financing Loan for Ministry of Works / Pinjaman Peribadi kepada kakitangan kerajaan di Kementerian Kerja Raya Malaysia

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi personal loan bank&koperasi, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056.

Informasi mengenai Kementerian Kerja Raya (KKR)

Kementerian Kerja Raya Malaysia adalah merupakan kementerian di bawah kerajaan Malaysia. Kementerian ditubuhkan pada tahun 1956 dengan nama Kementerian Kerja Raya, Pos dan Telekom. Pada tahun 1975, kementerian telah disusun semula dan dinamakan Kementerian Kerja Raya dan Pengangkutan. Perkembangan pesat pembangunan dan sosio-ekonomi negara pada tahun 1970an telah menyebabkan fungsi dan peranan kementerian bertambah. Sesuai dengan perkembangan tersebut, pada tahun 1978 sekali lagi fungsi dan nama kementerian ditukar kepada Kementerian Kerja Raya dan Kemudahan Awam. Namun selari dengan pengkhususan tanggungjawab, pada tahun 1980an, kerajaan telah mengambil keputusan menamakan kementerian dengan nama Kementerian Kerja Raya.

*source from wikipedia

Pinjaman peribadi kakitangan kerajaan di Kementerian Kerja Raya

Kepada yang berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai pakej pembiayaan terbaik dari bank dan koperasi, sila hubungi kami. Kami akan mengira kelayakan pinjaman peribadi anda.

Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, kementerian kerja raya, public work department, bank rakyat, bank islam, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, pembiayaan peribadi, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%

 

 

php hit counter