Personal Financing Loan for KKLW/ Pinjaman Peribadi kepada kakitangan Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi personal loan Kobena, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056.

Mengenai KKLW

Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Malaysia (secara ringkasnya KKLW) adalah merupakan sebuah kementerian yang bertanggungjawab terhadap kemajuan luar bandar di bawah kerajaan Malaysia. Sebelumnya dikenali sebagai Kementerian Pembangunan Luar Bandar (KPLB). Perpindahan masuk agensi Lembaga Kemajuan Wilayah (KEJORA, KETENGAH, PERDA, KEDA, KESEDAR, DARA dan LKWJ) dan Lembaga Kemajuan Tanah (RISDA dan FELCRA) di bawah KPLB.

Alamat ibupejabat KKLW

Kementerian Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah
Blok D9, Kompleks D, Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
62606 Putrajaya, Malaysia
Tel: 603 8886 3500 / 8886 3700 Faks: 603 8889 2104
Laman Web: www.rurallink.gov.my

Pembiayaan peribadi kakitangan KKLW

Ya. Kami menyediakan perkhidmatan pembiayaan peribadi dengan interest yang menarik kepada kakitangan KKLW. Dapatkan maklumat terkini di halaman utama laman sesawang rasmi dan boleh juga menghubungi nombor telefon yang tertera di laman sesawang ini. Tentunya bagi yang mempunyai komitmen tinggi (high commitment) dan rekod blacklist ccris ctos layak memohon pinjaman peribadi koperasi.

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, kklw, kementerian kemajuan luar bandar wilayah, bank rakyat, bank islam, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, pembiayaan peribadi, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%

 

 

php hit counter