Personal Financing Loan for MInistry of Home Affairs / Pinjaman Peribadi untuk Kementerian Dalam Negeri (KDN)

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi personal loan Kobena, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056.

Pengenalan mengenai Kementerian Dalam Negeri

Kementerian Dalam Negeri Malaysia merupakan salah satu kementerian yang menitik beratkan kepentingan dalam negeri. Kementerian ini telah lama ditubuhkan dan masih beroperasi hingga kini. Menteri terkini adalah Ahmad Zahid Hamidi. Ibupejabat terletak di Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan di Putrajaya Parcel D.

Pinjaman peribadi kakitangan Kementerian Dalam Negeri (KDN)

Semua kakitangan yang bekerja dibawah KDN seperti agensi-agensi yang terlibat di bawah kementerian ini termasuklah Polis Diraja Malaysia, Jabatan Penjara Malaysia, Lembaga Penapisan Filem Malaysia, Ikatan Relawan Rakyat Malaysia, Jabatan Pendaftaran Negara dan sebagainya adalah layak untuk memohon pinjaman peribadi dengan pihak kami. Loan baru, overlap, penstrukturan semula loan dan membuka akaun kedua loan dibenarkan.

Kepada kakitangan KDN, adakah anda berminat untuk buat loan baru, overlap, penstrukturan semula loan dan membuka akaun kedua? Ya.....

Sila Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com. Boleh whatsapp payslip terus ke nombor tertera.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, kdn, kementerian dalam negeri, ministry home affairs, bank rakyat, bank islam, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, pembiayaan peribadi, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%

 

 

php hit counter