Personal Financing Loan for Ministry of Youth and Sports / Pinjaman Peribadi kepada kakitangan Kementerian Belia dan SukanKBS

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi personal loan bank koperasi, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056.

Latar belakang Ministry of Youth and Sports

Sejarah penubuhan Kementerian Belia dan Sukan (KBS) bermula pada tahun 1953 dengan tertubuhnya Bahagian Kebudayaan di bawah Jabatan Kebajikan Masyarakat yang telah diberi tanggungjawab mengenai belia. Seterusnya pada tahu 1964 Bahagian Kebudayaan ini telah dipindahkan di bawah Kementerian Penerangan. Dalam masa yang sama berikutan kegiatan belia secara berpesatuan yang semakin berkembang, maka bagi tujuan memupuk serta memenatu perkembangan tersebut, Bahagian Belia telah ditubuhkan di bawah kementerian berkenaan. selain itu di bawah kementerian Penerangan ini juga telah ditubuhkan Bahagian Sukan.

Kementerian Belia dan Sukan 1964 iaitu bersempena Hari Belia Negara pada tahun tersebut. Pada tahun 1972, Bahagian Kebudayaan telah diwujudkan dan dengan itu nama Kementerian Belia dan Sukan ini telah diubah kepada Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan sehingga tahun 1987 apabila Bahagian Kebudayaan telah dipindahkan dibawah Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Pelancongan. Dengan perpindahan Bahagian Kebudayaan tersebut, nama Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan telah kembali kepada nama asalnya iaitu Kementerian Belia dan Sukan, sehingga sekarang.

Kementerian Belia dan Sukan (KBS) telah diamanatkan untuk melaksanakan dasar-dasar Kerajaan Malaysia khususnya dalam pembangunan Belia dan Sukan.

Personal loans kepada kakitangan Kementerian Belia dan Sukan

Ya. Pihak kami ada menawarkan pembiayaan peribadi kepada kakitangan di Kementerian Belia dan Sukan di seluruh negara. Permohonan ini terbuka bagi yang berjawatan tetap dari umur 21 tahun sehingga mencecah 57 tahun ( sekiranya opsyen pencen 60 tahun). Sila hubungi kami ditalian yang tertera dengan call/whatsapp/emel/sms.

Kepada kakitangan KBS, anda berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com. Boleh juga hantar terus payslip melalui aplikasi whatsapp.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, kbs, kementerian belia dan sukan, ministry of youth and sports, bank rakyat, bank islam, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, pembiayaan peribadi, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%

 

 

php hit counter