Pengenalan Pinjaman Peribadi Koperasi Kemas - Personal Loan Koperasi

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi personal loan Koperasi Kemas, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056. Promosi pembiayaan peribadi Koperasi Kemas. Ini juga adalah berita baik bagi pemohon yang mempunyai rekod Bankrap boleh memohon (bagi yang bankrap pinjaman 5 tahun maksimum 10ribu sahaja. Harap maklum bahawa Koperasi Kemas tiada promosi terkini dan ditutup permohonan baru buat masa ini. Terbuka kepada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dan polis sahaja.

Pinjaman Peribadi Koperasi Kemas 5.2% (ditutup)

Personal loan Koperasi Kemas dengan interest rate 5.2% berdasarkan kepada syarat-syarat berikut:-

  1. Interest rendah:Iaitu 5.2% setahun.
  2. Tiada yuran koperasi.
  3. Payout 60%.
  4. Tempoh pembiayaan sehingga 20 tahun.
  5. Amaun pembiayaan sehingga RM100 ribu (overlap tak dibenarkan).
  6. Pembiayaan peribadi tanpa penjamin.
  7. Mudah dan cepat: Tempoh pemprosesan dalam masa tujuh (7) hari bekerja dapat duit.
  8. Amaun blacklist mestilah tidak melebihi RM25,000.
  9. Pemohon yang mempunyai rekod Bankrap layak memohon.
  10. Kini kakitangan Kerajaan Negeri, Universiti Awam dan Badan Berkanun serta Majlis-majlis yang mempunyai pinjaman perumahan dalam slipgaji adalah dipelawa untuk membuat pinjaman peribadi.

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, pembiayaan peribadi, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, koperasi kemas, kemas, kebajikan masyarakat, bank rakyat, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%, kobena, kogemilang, yayasan ihsan rakyat, yayasan rce perlis