Pengenalan Pinjaman Peribadi Koperasi Pembangunan Usahawan Berhad (KEKAL) Personal Financing-i

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi loan Kop Kekal, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056. Koperasi Pendidikan Usahawan Berhad ataupun singkatannya Koperasi Kekal menawarkan kadar payout & interest yang kompetitif buat masa ini. Dana (fund) Koperasi Kekal adalah dari Bank Rakyat. Jadi tuan/puan bolehlah membuat permohonan untuk mendapatkan pinjaman peribadi dari Koperasi Kekal. Ingin dimaklumkan bahawa pada masa ini dana Koperasi Kekal tidak stabil jadi proses tergendala selama beberapa bulan walaupun loan sudah approve. Terbuka kepada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dan polis sahaja.

Pembiayaan Peribadi Koperasi Kekal 5.4% (proses lambat. Sebaiknya mohon pinjaman lain seperti Kowamas dan Yayasan Ihsan Rakyat)

Syarat pembiayaan untuk mendapatkan interest rate 5.4% adalah seperti berikut:-

 1. Interest rendah: Untuk tempoh pembiayaan 10 tahun kadar interest menjadi 5.4%. Jika 2 tahun sahaja interest 4.99%.
 2. Payout sekarang ini 95.5% tolak processing fees Rm920 tolak personal insurans Rm299 dan tolak advance 3 bulan.
 3. Interest 5.99% untuk badan berkanun, Polis, majlis dan lain-lain.
 4. Tempoh pembiayaan sehingga 20 tahun.
 5. (Berkuatkuasa pada Julai 2013, had tempoh pinjaman peribadi bagi semua permohonan Koperasi Kekal telah dipendekkan menjadi 10 tahun seperti arahan Bank Negara Malaysia).
 6. Amaun pembiayaan sehingga RM200 ribu.
 7. Pembiayaan peribadi tanpa penjamin.
 8. Tempoh pemprosesan 4 minggu.
 9. Amaun blacklist mestilah tidak melebihi RM30,000.
 10. Duit akan dimasukkan hanya ke dalam akaun Bank Rakyat pemohon. Jadi pemohon perlu ada/perlu buka akaun bank rakyat (Akaun selain dari Bank Rakyat tidak akan diterima).
 11. Jadual pembayaran Koperasi Kekal 4.99%>>

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, pembiayaan peribadi, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, koperasi kekal, kekal, bank rakyat, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%, kobena, kogemilang, yayasan ihsan rakyat, yayasan rce perlis