Hubungi Kami untuk Pinjaman Peribadi/ Contact us to apply your personal financing

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi personal loan Kobena, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056. Kami boleh dihubungi pada bila-bila masa (tertakluk kepada cuti umum atau public holiday, cuti sakit dan lain-lain). Kami hanya berurusan dengan permohonan baru (new application). Sebarang urusan seperti memohon nombor telefon koperasi atau bertanya status pembiayaan peribadi anda boleh dilayan sekiranya anda membuat pembiayaan peribadi bank atau koperasi dengan pihak kami. Harap dapat memahami bahawa itulah komitmen dan fokus kami dalam menjalankan kerja bagi membantu anda mendapatkan pinjaman terbaik. Jika anda telah membuat permohonan pinjaman peribadi dengan agen/wakil jualan/ perunding kewangan selain kami, kami tidak dapat membantu anda memberikan maklumat yang anda perlukan. Jadi sekiranya anda menghadapi masalah tidak dapat menghubungi agen personal loan anda, kami tidak dapat membuat apa-apa dan diharap anda dapat memohon pinjaman peribadi dengan kami pada masa akan datang pula.

Untuk menghubungi kami berkaitan permohonan personal loan bank dan koperasi, sila ke seksyen our services--klik semakan kelayakan atau boleh klik di pautan ini Terbuka kepada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dan polis sahaja.

Kenapa anda perlu memohon pinjaman peribadi dengan kami?

Kenapa anda perlu memohon personal loan dengan kami?

  1. Sebab utama anda mesti memohon pinjaman peribadi dengan kami adalah kerana kami adalah 'One-Stop Center' bagi semua produk pinjaman peribadi bank dan koperasi. Kami juga dikenali sebagai pemberi perkhidmatan full range of personal loan products dalam permohonan baru pembiayaan. Untuk urusan overlap pinjaman peribadi sediada (existing loan), anda perlu dapatkan surat penyata penyelesaian awal (full settlement letter) dari bank dan koperasi dan maklumkan kepada pihak kami jumlah baki settlement loan tersebut.

  2. Kami komited dalam memberikan perkhidmatan terbaik pinjaman peribadi kepada anda. Kami adalah perunding kewangan yang berusaha menjadikan ketelusan adalah keutamaan kami. Banyak promosi di internet dan flyers dan jangan tertipu dengan promosi yang tidak benar. Sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda. Hubungi dengan segera.

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Seach tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, pembiayaan peribadi, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%, kobena, kogemilang, yayasan ihsan rakyat, yayasan rce perlis